AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehriye kesmek

Kahve falında şehriye kesmek

Kahve falında şehriye kesmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının hep açık olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehriye kesmek gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında şehriye kesmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehriyeli pilav görmek her istediğini elde edeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tel şehriye görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç şehriye görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehriye yemek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında arpa şehriye görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehriye pişirmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir