AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel etmek

Kahve falında tel etmek

Kahve falında tel etmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tel etmek gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Kahve falında tel peynir görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine saç teli vermek hak yiyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına inanılır.

Kahve falında sarı saç teli görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bakır tel görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında tel peynir yemek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir