AnaSayfa / Genel / Kahve falında çine seyahat etmek

Kahve falında çine seyahat etmek

Kahve falında çine seyahat etmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çine seyahat etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında seyahat hazırlığı yapmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında seyahat otobüsü görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle seyahat etmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin seyahate gittiğini görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, karısının çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında deniz seyahati görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka ülkeye seyahat etmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla seyahat etmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak sağlığına kavuşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir