AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneden atlamak

Kahve falında tekneden atlamak

Kahve falında tekneden atlamak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında tekneden atlamak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında tekneden denize atlamak istemediği halde borçlanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekneden atlamak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ünleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tekneden düşmek hayır duaları alacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teknede çalışmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekne kullanmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Kahve falında gece teknede olmak işlerini yoluna koyacağına, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında teknenin batmasını görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekne turuna çıkmak fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir