AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekne yat görmek

Kahve falında tekne yat görmek

Kahve falında tekne yat görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, tartışma yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tekne yat gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında tekne yat görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teknede görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürat teknesi görmek parasını ve işini kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında denizde tekneyle gezmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında tekneyle dolaşmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su alan tekne görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teknede balık görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir