AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta uğur böceği gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uğur böceği öldürmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında eline uğur böceği almak kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz uğur böceği görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında üç tane uğur böceği görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek şifa bulacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uğur böceği yutmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir