AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uğur böceği görmek

Kahve falında beyaz uğur böceği görmek

Kahve falında beyaz uğur böceği görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz uğur böceği gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Kahve falında beyaz uğur böceği görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla uğur böceği görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil uğur böceği görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında uğur böcekli takı görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, verimin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük uğur böceği görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında üç tane uğur böceği görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir