AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli paten görmek

Kahve falında tekerlekli paten görmek

Kahve falında tekerlekli paten görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, güzel sözler işiteceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli paten gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tekerlekli paten görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli paten kaymak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paten kaydığını görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buz pateni görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında paten binmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında buzda paten yapmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buz pateni kaymak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında buz pateni sürmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir