AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlek şişirmek

Kahve falında tekerlek şişirmek

Kahve falında tekerlek şişirmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlek şişirmek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında tekerlek şişirmek refahının ve varlığının artacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlek altında kalmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede kendini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek sorunlarının da çözüleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerlek değiştirmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir