AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir ve salavat getirmek

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, imkânların günden güne azalacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında tekbir getirmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kabede tekbir getirmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkup tekbir getirmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında camide tekbir getirmek dualarına karşılık alacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir