AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Kahve falında ağlayarak tekbir getirmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında korkup tekbir getirmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, mirasa alamet eder.

Kahve falında tekbir ve salavat getirmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında kabede tekbir getirmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekbir getirdiğini görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, şeref ve rütbeye alamet etmektedir.

Kahve falında camide tekbir getirmek parasının ve malının artacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında tekbir getirmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ekmeğinin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir