AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek tek ayakkabı görmek

Kahve falında tek tek ayakkabı görmek

Kahve falında tek tek ayakkabı görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tek tek ayakkabı gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında tek beyaz ayakkabı görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında tek erkek ayakkabısı görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ekmeğinin verimli olacağına yorulur.

Kahve falında tek siyah ayakkabı görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tek tek ayakkabı görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, daha çok dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tek ayakkabı görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir