AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş takmak

Kahve falında tek taş takmak

Kahve falında tek taş takmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş takmak gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak yalan söylemeyeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tek taş alyans takmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş takmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taşlı yüzük takmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir