AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş taktığını görmek

Kahve falında tek taş taktığını görmek

Kahve falında tek taş taktığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, daha çok dünya malı edineceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Kahve falında tek taş taktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans ve tek taş taktığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş taktığını görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi taşlı yüzük taktığını görmek yeni kısmetlere nail olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük taktığını görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir