AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bir gül görmek

Kahve falında tek bir gül görmek

Kahve falında tek bir gül görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında tek bir gül gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında tek bir gül görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında tek beyaz gül görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tek gül görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek kırmızı gül görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet eder.

Kahve falında tek gül almak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tek gül görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, böyle işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kırmızı gül almak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir