AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek beyaz gül görmek

Kahve falında tek beyaz gül görmek

Kahve falında tek beyaz gül görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, içine fesat düşeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek beyaz gül gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında tek beyaz gül görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tek gül görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek kırmızı gül almak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Kahve falında tek gül almak rahatsızlık duyulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Kahve falında tek kırmızı gül görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında tek gül görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet etmektedir.

Kahve falında tek bir gül görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir