AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gül almak

Kahve falında tek gül almak

Kahve falında tek gül almak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, adaletin geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tek gül almak gördüyseniz:

  • Değişiklikler veya yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tek kırmızı gül görmek düze çıkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek beyaz gül görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tek gül görmek sermayenin harcandığına değeceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tek bir gül görmek işlerin günden güne artacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gül görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kırmızı gül almak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tek gül almak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalettir.

Kahve falında tek kağıt para görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne baba duasının alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir