AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bir balık görmek

Kahve falında tek bir balık görmek

Kahve falında tek bir balık görmek helal ekmek yiyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Kahve falında tek bir balık gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında tek balık görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında tek büyük balık görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek bir balık görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözlü balık görmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tek başına yolda yürümek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tek kıl görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tek katlı eski ev görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir