AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek balık görmek

Kahve falında tek balık görmek

Kahve falında tek balık görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Kahve falında tek balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında tek büyük balık görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Kahve falında tek bir balık görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında tek balık görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözlü balık görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayaklı insan görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tek taş görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek diş düşürmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek dişinin kaldığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir