AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına yolculuk yapmak

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına yolculuk etmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında tek başına doğum yapmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında evde tek başına kalmak kalabalık günler geçirileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalettir.

Kahve falında tek başına araba kullanmak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında tek başına tatile gitmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir