AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde bal arısı görmek

Kahve falında evinde bal arısı görmek

Kahve falında evinde bal arısı görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde bal arısı gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında evinde bal arısı görmek ayıplı yolara sapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve arı görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok bal arısı görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bal arısı sokması görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında arı bal yaparken görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında bal arısının soktuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arının bal yaptığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal arısını görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir