AnaSayfa / Genel / Kahve falında teki olmayan ayakkabı görmek

Kahve falında teki olmayan ayakkabı görmek

Kahve falında teki olmayan ayakkabı görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında teki olmayan ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında ayakkabı teki görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek bir tane ayakkabı görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek icat yapacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı teki kaybetmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek ayakkabı almak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işaret eder.

Kahve falında tek ayakkabı giymek karlı işler alacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir