AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek altın bulmak

Kahve falında tek altın bulmak

Kahve falında tek altın bulmak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek altın bulmak gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında tek altın bulmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında tek taş bulmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında tek küpe bulmak çekilen acıların unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında tek ayakkabı bulmak çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük bulmak kimseyle konuşmaz olacağına, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tek altın görmek zararının büyük olacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında tek taşlı altın yüzük görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir