AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayakkabı görmek

Kahve falında tek ayakkabı görmek

Kahve falında tek ayakkabı görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında tek ayakkabı aramak hayatın kolaylaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı teki görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek beyaz ayakkabı görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekleme ayakkabı görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek ayakkabıyla gezmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tek ayakkabı giymek kendisine bir çiftlik evi alacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Kahve falında teki olmayan ayakkabı görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir