AnaSayfa / Genel / Kahve falında tefeciye para vermek

Kahve falında tefeciye para vermek

Kahve falında tefeciye para vermek kırgınlık yaşanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, makamının ve ününün artacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tefeciye para vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında tefeciye para vermek durgun giden işlerin açılacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tefeciden para almak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tefeci görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden para almak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise ve para görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komsudan para almak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasından para aldığını görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir