AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden para almak

Kahve falında askerden para almak

Kahve falında askerden para almak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden para almak gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Kahve falında askerlere para vermek hastalıkların kişiye uzak duracağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere para vermek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında askere giden birine para vermek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında askerden para almak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerden gelmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin asker olduğunu görmek attığı adımların boşa çıkacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar askere gitmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında tekrardan asker olmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir