AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze mısır görmek

Kahve falında taze mısır görmek

Kahve falında taze mısır görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kazancının günbegün artacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze mısır gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında taze mısır yemek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında taze mısır pişirmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında taze mısır görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ağlayacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında taze mısır toplamak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında taze mısır almak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında taze mezar görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze ayakkabı görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir