AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze mısır almak

Kahve falında taze mısır almak

Kahve falında taze mısır almak iç huzurunun yerinde olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, dertlerinin sona ereceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işarettir.

Kahve falında taze mısır almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze mısır görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Kahve falında taze mısır pişirmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze mısır almak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında taze mısır yemek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında taze mısır toplamak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında taze balık almak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında taze ceviz görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir