AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze mezar görmek

Kahve falında taze mezar görmek

Kahve falında taze mezar görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hayırlı haberler duyacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret eder.

Kahve falında taze mezar gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında taze mezar görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze kara üzüm görmek yeni kapılar açılacağına, darda kalacağına işaret eder.

Kahve falında taze çiçek görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında taze erik yemek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında taze biber görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yoğurt görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taze soğan görmek zorlukların baş göstereceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında taze et kesmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir