AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze limon görmek

Kahve falında taze limon görmek

Kahve falında taze limon görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında taze limon gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında taze limon görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Kahve falında limon ağacı dikmek fırsatların elden kaçırılacağına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında saça limon sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında limon ekmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında limonlu dondurma görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limonlu kek yemek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında dalında limon görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir