AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fıstık görmek

Kahve falında taze fıstık görmek

Kahve falında taze fıstık görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında taze fıstık gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında taze fıstık görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında taze fıstık yemek rızıksız kalacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek kafasının rahat olacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze yer fıstığı görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla fıstık görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir