AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ekmek aldığını görmek

Kahve falında taze ekmek aldığını görmek

Kahve falında taze ekmek aldığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında taze ekmek aldığını gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında taze ekmek aldığını görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında taze ekmek yemek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze ekmek almak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, şöhret elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze ekmek yediğini görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş ekmek yemek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze pişmiş ekmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında taze soğan ekmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir