AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ekmek almak

Kahve falında taze ekmek almak

Kahve falında taze ekmek almak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze ekmek almak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında taze pişmiş ekmek işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze ekmek yediğini görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında taze ekmek almak neşesini ve huzurunu yitireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet eder.

Kahve falında taze ekmekler görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında taze ekmek yemek görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında taze pişmiş ekmek görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek alım gücünü yitireceğine, hasret çekileceğine yorulur.

Kahve falında taze ekmek görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir