AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bamya görmek

Kahve falında yeşil bamya görmek

Kahve falında yeşil bamya görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bamya gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeşil bamya görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bamya tarlası görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ bamya yemek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş bamya yemeği görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bamya pişirdiğini görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bamya çorbası yemek yoksul için zenginliğe, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bamya turşusu görmek güzelleşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında kuru bamya görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir