AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve pisliği görmek

Kahve falında tavuk ve pisliği görmek

Kahve falında tavuk ve pisliği görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, dilediği gibi yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk ve pisliği gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tavuk ve pisliği görmek çok sağlıklı olunacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk pisliği görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan pisliği yediğini görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında at pisliği temizlemek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi pisliğini yapmak yakında işlerinin aksayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir