AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk temizlemek

Kahve falında tavuk temizlemek

Kahve falında tavuk temizlemek ona kol kanat gereceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, işlerinin çok açılacağına yorulur.

Kahve falında tavuk temizlemek gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında tavuk boku temizlemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işlerinin iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında tavuk temizlemek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında tavuk pisliği temizlemek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına inanılır.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk temizlediğini görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk sürüsü görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında tavuklu pilav pişirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında anaç tavuk görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir