AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk but görmek

Kahve falında tavuk but görmek

Kahve falında tavuk but görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, muradına eremeyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk but gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında tavuk budu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk butu görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk budu pişirmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk budu görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tavuk butları görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk but yemek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir