AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk budu almak

Kahve falında tavuk budu almak

Kahve falında tavuk budu almak onu cesaretlendireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, beklenen mirasın alınacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk budu almak gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tavuk but yemek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk butları görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk but görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk budu görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, zor durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış tavuk budu görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk budu yemek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Kahve falında tavuk budu pişirmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir