AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve köpek görmek

Kahve falında tavşan ve köpek görmek

Kahve falında tavşan ve köpek görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ticarete atılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ve köpek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında tavşan ve köpek görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ve tavşan görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek sayılacağına ve sevileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden tavşan almak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan ve koyun görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan beslediğini görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan biblosu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir