AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve güvercin görmek

Kahve falında tavşan ve güvercin görmek

Kahve falında tavşan ve güvercin görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, işlerinde kara geçeceğine, her zaman hürmet göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan ve güvercin gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tavşan ve güvercin görmek yaşama hevesinden olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin ve tavşan görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına inanılır.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kakası görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına inanılır.

Kahve falında tavşan resmi görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tavşanın doğum yaptığını görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında tavşan ve balık görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir