AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan sevdiğini görmek

Kahve falında tavşan sevdiğini görmek

Kahve falında tavşan sevdiğini görmek kişinin adeta gençleşeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında tavşan sevdiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında tavşan yavrusu sevmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan sevmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanı sevmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında tavşan sevdiğini görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan sevmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan sevmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında tavşan sevmek onlara hocalık edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında tavşan kafası görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir