AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan eti görmek

Kahve falında tavşan eti görmek

Kahve falında tavşan eti görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Kahve falında tavşan eti yemek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan eti pişirmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan eti görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş tavşan eti yemek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan eti almak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan derisi yüzmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında tavşan saldırması görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir