AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf kavurmak

Kahve falında kadayıf kavurmak

Kahve falında kadayıf kavurmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işbirliği içinde olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında kadayıf kavurmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kadayıf kavurmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek istediği gibi yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında tavada et kavurmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında helva kavurmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan kavurmak planlarının gerçekleşeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına inanılır.

Kahve falında leblebi kavurmak rahat nefes alınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık kavurmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında fındık kavurmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir