AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma kavurduğunu gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kıyma kavurmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında irmik helvası kavurmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında yağda soğan kavurmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında helva kavurmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir