AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatsız yemek yemek

Kahve falında tatsız yemek yemek

Kahve falında tatsız yemek yemek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, zaferlere doymayacağına delalettir.

Kahve falında tatsız yemek yemek gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında tatsız karpuz yemek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tatsız yemek yemek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında tatsız şeker yemek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatsız çilek yemek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tatsız et yemek maddi anlamda güç kaybedeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatsız kavun yemek kazancın her daim artacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tatsız tatlı yemek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız incir yemek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir