AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatsız incir yemek

Kahve falında tatsız incir yemek

Kahve falında tatsız incir yemek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, geri plana düşeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tatsız incir yemek gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tatsız incir yemek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız yemek yemek bir koyduğu işten üç alacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında tatsız et yemek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız kavun yemek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tatsız bal yemek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız tatlı yemek istediği gibi alışverişe gideceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatsız şeker yemek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Kahve falında tatsız karpuz yemek art niyetli kimselere rastlayacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir