AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yapmak

Kahve falında tatlı yapmak

Kahve falında tatlı yapmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında birine tatlı yapmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında revani tatlısı yapmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadayıf tatlısı yapmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tulumba tatlısı yapmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yapmak ve yemek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı hamuru yapmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli tatlı yapmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir