AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli tatlı yapmak

Kahve falında cevizli tatlı yapmak

Kahve falında cevizli tatlı yapmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onları rahat ettireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli tatlı yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olabilecek destekleyici kişilerle iletişime geçmelisiniz.

Kahve falında cevizli tatlı yapmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz tatlısı görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında cevizli tatlı yemek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli kadayıf tatlısı yemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı ceviz yemek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli tatlı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cevizli börek yapmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli ekmek yapmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir