AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yapmak ve yemek

Kahve falında tatlı yapmak ve yemek

Kahve falında tatlı yapmak ve yemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hobilerine eğileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, üzüntü yaşamaya, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Kahve falında tatlı yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Kahve falında tatlı yapmak yemek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı yapmak ve yemek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı hamuru yapmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında revani tatlısı yapmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etimek tatlısı yapmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yapmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulur.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında şekerpare tatlısı yapmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir