AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ve şeker görmek

Kahve falında tatlı ve şeker görmek

Kahve falında tatlı ve şeker görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yanlış adımlar atacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı ve şeker gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şeker ve tatlı görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı şeker yemek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı ve şeker görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çayın içine şeker atmak dualarının karşılığını göreceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma şeker görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir